Eşle Zorla Ters İlişki Davasında Kocaya 12.5 Yıl Hapis!
Kayseri'de 2016 yılı mayıs ayında Melikgazi İlçesine bağlı Kılıçaslan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir çocuk babası Sinan D., iddiaya göre eşi Y.D. (35) ile ters ilişkiye girmek istedi. Eşinin isteğini reddetmesine rağmen zorla ters ilişkide bulunan Sinan D., şikayet üzerine tutuklandı.

İNKAR ETTİ: TERS İLİŞKİYE GİRMEKTEN SIKILDIĞIM İÇİN...


3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın bugünkü duruşmasında tutuklu Sinan D. ve şikayetçi eşi Y.D. ile avukatları hazır bulundu. Eşinin rızası doğrultusunda ters ilişkiye girdiklerini ifade eden Sinan D, "14 yıllık evliyiz. Ters ilişkiyi eşimin kendi rızası ve kendi isteği doğrultusunda yaptım. Hatta bu bizim yatak fantezimizdi. Ben ters ilişkiye girmekten sıkıldığım için beni şikayet etti ve bundan dolayı boşanma davası açtı" dedi.

"SON ZAMANLARDA ÇOK FAZLA YAPMAYA BAŞLADI, DAYANAMADIM"


Y.D. ise ifadesinde "Evliliğimizden 2 sene sonra eşim benimle ters ilişkiye girmek istedi, ancak ben kabul etmedim. Buna rağmen zorla benimle ters ilişkiye girdi. Son zamanlarda çok fazla yapması nedeniyle dayanamayıp şikayetçi oldum. Hatta kendisine boşanma davası bile açtım" diye konuştu.

12,5 YIL HAPİS CEZASI


Mahkeme heyeti Sinan D.'ye eşine karşı 'cinsel saldırı' suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal