Çin'in kuzeydoğusunda bulunan Shenyang şehrindeki En Güzel Kalçalı Kadın Yarışması düzenledi. Yarışmanın birincisi olan 19 yaşındaki Gao Qian, 'Bayan Popo' unvanını aldı. Ancak Qian, Daily Mail'e yaptığı açıklamada, sahip olduğu vücut hatlarının hayatında bazı zorluklara yol açtığını, sokakta tayt giyemediğini ve insanların tayt giydiği zaman etrafına toplanıp bakışlarını kalçasına diktiğini ifade etti.


"KIZ ARKADAŞININ YANINDA KALÇAMI ÖVDÜ, UTANDIM"

Qian, ayrıca bir keresinde sokaktayken, bir erkeğin, kız arkadaşının yanında kalçası hakkında övgülerde bulunması nedeniyle, gözleri önünde tartıştıklarını ve bu nedenle çok utandığını itiraf etti.


GÜNDE 6 SAAT ÇALIŞIYOR

Spor tutkunu olan Qian, bu vücuda nasıl kavuştuğu hakkında da bilgiler verdi. Ölçülerini korumak için günde 6 saat squat yaptığını söyledi. Qian "Sonuçlardan çok memnunum, ne kadar zorlaşırsa zorlaşsın egzersiz yapmaya devam edeceğim" diye de ekledi.


SQUAT NEDİR?

Squat, Türkçe'de "çömelme" olarak ifade edilen vücut geliştirme hareketlerinin en önemlilerinden bir tanesidir. Basit ve spor aleti gerekmeksizin yapılan bu vücut geliştirme hareketi ile hızlı ve kolay bir şekilde vücut geliştirmek mümkün.

AİLESİNDEN DESTEK ALDI

Yarışmaya katılması konusunda ailesinin de destek verdiğini vurgulayan Qian "Babam yarışmaya başvurduktan sonra bana çok cesaret verdi. Ailem de bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.


HAYALİ BREZİLYA'DA DA KAZANMAK

Qian, gelecekte Brezilya'da düzenlenen benzer bir yarışma olan 'Miss BumBum'a da katılmayı hayal ettiğini söyledi.


Kaynak: Sputnik

Editör: Barış Köksal