Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcu Sneijder için yaptığı girişimler bugün sonuca varacak. Önce teklifi kabul ettiği, sonra menajerinin yalanladığı transfer hikayesinde iki ayrı gelişme yaşandı. Biri Türkiye'den, diğeri İtalya'dan..

RASİM OZAN: ALBAYRAK'LA GELECEK

Gazeteci yazar Rasim Ozan Kütahyalı'nın Twitter'dan paylaşılan açıklamasında, Sneijder'in Galatasaray'a evet diyeceği, hatta gece yarısından sonra kulüp yöneticisi Abdurrahim Albayrak'la İstanbul uçağında olabileceği iddiası yer alıyor.

İTALYAN GAZETESİ: EN GEÇ SALI GALATASARAY'DA

Sarı-kırmızılı ekip ile Sneijder arasında görüşmelere olumlu havanın hakim olduğunu ifade eden İtalya'nın en eski ve en prestijli gazetelerinden Corierre Della Sera, Hollandalı futbolcunun aynı zamanda bugün menajeri Soren Lerby ile bir kez daha buluşarak büyük ihtimalle nihai kararını vereceğini okurlarına duyurdu.

LIVERPOOL HOCASI 'İLGİLENMİYORUZ' DEMİŞTİ

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers'ın 'Wesley Sneijder'le ilgilenmiyoruz' açıklamasının ardından Avrupa transfer pazarında Hollandalı futbolcunun tek talibi Inter'e resmi olarak 10 milyon avro teklif eden Galatasaray olarak göze çarpıyor.

Editör: Barış Köksal