Hürriyet'ten Ayşe Arman'a röportaj veren Demet Akalın, hamilelik sürecinde eşi Okan Kurt'la yaşadıklarını anlattı. Yıllardır konuşulan 'çift cinAkalın, Arman'ın, 'Hakkında, 'iki cinsiyetli' diye dedikodular, hatta haberler çıktı? Ne iş?' sorusuna şöyle cevap verdi:





'ÇİFT CİNSİYETLİYMİŞSİN DEMET'
Üç sene önce mutfakta duruyorum, Ömür Varol aradı, 'Seni bir dergiye kapak yapıyorlar! Doktorunu bulduk!' dedi. 'Ne doktoru?' dedim. 'Çift cinsiyetliymişsin Demet!' dedi. 'Hadi yaaaa!' dedim. 'Bu kadar zaman, adamlar niye uyanmamış peki!' Ciddiye almadım, telefonu kapattım. O dergi de hiçbir zaman çıkmadı. Ama bu pis dedikodu etrafta dolaştı, durdu. Geçen gün Okan'ı arıyorlar. Adama, 'Karın çift cinsiyetli mi?' diye soruyorlar. Okan da dinliyor bunları. Bir an delirdim. Aldım telefonu elime. 'Kardeş, ne diyorsun ya!' dedim. 'Bu zamana kadarki kürtajları n'apacağız? Ya da şu anda karnımdaki bebeği!' Sen bunu benim kocama nasıl sorabiliyorsun abi!siyet' tartışmalarına cevap veren Akalın'ın verdiği pozlar da oldukça dikkat çekici. 





'NE ADAMMIŞIM ERKEĞİ BİLE HAMİLE BIRAKABİLİYORUM'
En komiği, Okan o gazeteciye, 'Ya ben büyük adammışım, erkeği bile hamile bırakabiliyorum!' dedi. Böyle normal anlattığıma bakma, gerçekten çok ayıp şeyler bunlar...


Editör: Barış Köksal