Polisi arayıp kendini ihbar eden Sam'ın 3 çocuğu uykudan uyandırılarak karakola götürüldü. İzmir'in Konak ilçesinde, 46 yaşındaki Mürşit Sam bir süre önce boşandığı eşi 40 yaşındaki Üsküdar Sam'ı çocukları uykudayken telle boğarak öldürdü. Sam polisi arayıp cinayeti işlediğini söyleyerek teslim oldu. Cinayet sırasında uyku da olan üç kardeş ise, uyandırılarak polis karakoluna teslim edildi.

ESKİ EŞİNİ TELLE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ
 


Olay, saat 04.00 sıralarında İzmir'in Konak ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 22 Sokak'ta meydana geldi. Üsküdar Sam bir süre önce Mürşit Sam'dan boşanarak 3 çocuğuyla birlikte yeni taşındıkları evde yaşamaya başladı. Gece saatlerinde eski eşi Mürşit Sam eve gelerek Üsküdar Sam ile konuşmak istedi. Konuşma isteğini önce kabul etmeyen Üsküdar Sam, çocuklarının uyanmaması için Mürşit Sam'ın eve girmesine izin verdi. Çift arasındaki konuşma bilinmeyen nedenle tartışmaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Mürşit Sam, telle Üsküdar Sam'ı boğarak öldürdü.

POLİSİ ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ
 


Mürşit Sam daha sonra polisi arayıp eski eşini öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine gelen polis eve girdiğinde talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Üsküdar Sam'ın cesedi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÇOCUKLAR UYANDIRILARAK KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ
 
Gözaltına alınan Mürşit Sam ise sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Cinayet Büro Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayet sırasında uyku da olan üç kardeş ise, uyandırılarak polis karakoluna teslim edildi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal