Erkekler Cinsel İlişki Karşılığı Ücretsiz Ev Kiralama İlanı Verdiler
Londra'da bazı ev sahipleri kiralama sitesinden kadınlara evlerini ücretsiz olarak bir haftalığına kiralayacaklarını ancak bunun karşılığında, evi kiralayan kadınların kendileriyle cinsel ilişki yaşamasını şart koşan ilanlar yayınladılar.

CİNSEL İLİŞKİ KARŞILIĞINDA ÜCRET ALMAYACAĞINI YAZDI

Kira ilanlarının yapıldığı sitede bu kiraya verilen evler popüler reklam olarak işaretlendi. Ev sahipleri verdikleri ilanlarda evlerini çekici kadınlara kiraya verdiklerini ve kendileri ile aynı evi paylaşmak isteyen bayanlardan hiç bir bir ücret almayacaklarını belirttiler. Ev sahiplerinden biri ise evini kiralamak isteyen kadından kendisi ile haftada bir cinsel ilişkiye girmeyi kabul etmesi halinde hiç bir ücret almayacağını yazdı.

GAZETECİ YAŞADIĞI DİYALOĞU ANLATTI

Sitede yayınlanan ilanın cinsel içerik kategorisine girmesine rağmen yetişkinler için olarak işaretlenmemesi tepkilere neden oldu. Londra'ya yeni taşınmış 26 yaşındaki bir öğrenciymiş gibi davranıp ev sahipleri ile kira hakkında konuşan gazeteci Helen Croydon Mailonline sitesine ev sahipleri ile yaşadığı diyalogları anlattı .

YATAĞINI PAYLAŞMASINI İSTEMİŞ

Croydon, ilk olarak üç yatak odası bulunan bir evde tek başına yaşadığını söyleyen John isimli bir adam ile konuştuğunu ve bu adamın kendisine hiç evlenmediğini ve tipik bir kız arkadaş yerine kendisini ile istediği zaman cinsel ilişkiye girecek bir hayat arkadaşı aradığını söylediğini belirtti. Croydon ev sahibinin ilk önce verdiği ilanda kiracısının kendi odasında kalacağını yazdığını ama daha sonra kiracısından kendisi ile aynı yatağı paylaşmasını isteyeceğinin ortaya çıktığını söyledi.

KİRA KARŞILIĞINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRECEĞİNİ SÖYLEDİ

Croydon, konuştuğu başka bir ev sahibinin kendisine çok aşırı cinsel dürtülerinin olduğunu ve bunun uzun sürmeyeceğini ve kendisi ile aynı yatağı paylaşması halinde kendisinden kira ücreti almayacağını bunun karşılığında arada bir cinsel ilişkiye gireceğini söylediğini belirtti. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal