Amerika'nın Missouri eyaletinin Kansas City şehrinde Michael Jones (44) isimli adam, karısı Heather Jones'a (29) şiddet uygulamaktan ve evde ateşli silah kullanmaktan tutuklandı. Ancak araştırmalarını sürdüren polis, gelen bir ihbarla şoke oldu. İhbar üzerine ahırı da arayan polis, ertesi gün Jones'in 7 yaşındaki kayıp oğlunun çürümekte olan bedeninin bazı parçalarını buldu.

BİR ÇOCUKLARI KAYBOLDU

Komşuları çiftin yaşları 1 ile 11 arasında değişen sekiz çocuğunun olduğunu söyledi. Lakin bir oğullarının 1 Mayıs ile 28 Eylül arasında bir tarihte kaybolduğunu söylediler. Komşuları ayrıca Heather Jones'ın eylül ayında ahırına yeni domuzlar satın aldığını ifade ettiler.

DÖVEREK ÖLDÜRÜP DOMUZLARA YEM ETMİŞ

Olayı araştıran yetkililer, baba Jones'un 7 yaşındaki oğlunu döverek öldürdükten sonra küçük çocuğun vücudunun bazı parçalarını domuzlara yem ettiği ihtimali değerlendiriyor. Küçük çocuğun bedeni henüz resmi olarak teşhis edilemedi.

"ONLARIN EVİ İNANILMAZ PİS"

Komşulardan biri isminin gizli tutulması kaydıyla yerel bir kanala yaptığı açıklamada; "Onların evi korkunç. Ev inanılmaz derecede pis. Çocuklar o pisliğin içinde yaşıyor. Her yer çöp, evin her yerinde kurumuş yemekler var." ifadelerini kullandı.

7 ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Ailenin yanında daha önce bebek bakıcılığı yapmış olan bir kadın da bazı kimselerin çocuk servisi ile iletişime geçtiğini ve diğer yedi çocuğun devlet korumasına alındığını kaydetti.

KEFALET BEDELİ 10 MİLYON DOLAR

Michael Jones ağırlaştırılmış silahlı saldırı, ağırlaştırılmış kötü muamele ve çocuk istismarı ile suçlandı. Kefalet bedeli 10 milyon dolar olarak belirlendi. Kaynak: haberler
Editör: Barış Köksal