Meteoroloji, Burdur, Isparta, Antalya, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illeri için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Burdur, Isparta, Antalya, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde yoğun kar yağışı uyarısı geldi.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Isparta ve Burdur'da gece saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının yer yer kuvvetli ve yoğun olacağının tahmin edildiği bildirildi.

YARIN YAĞMURA DÖNÜŞECEK

Yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmura dönüşeceğinin öngörüldüğü belirtilen açıklamada, trafik başta olmak üzere olumsuzluklara karşı tedbir alınması istendi.

4 İLDE SABAH YAĞIŞI VAR

Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illeri için yarın sabah saatlerinden itibaren kar beklenildiği bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yarın sabah erken saatlerden itibaren başlayacak kar yağışının gece saatlerine kadar aralıklarla ve yer yer yoğun olarak devam etmesinin beklendiği belirtildi.

ANTALYA'NIN 5 İLÇESİNE UYARI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya için kar ve sağanak yağış uyarısında bulunuldu olmasının beklendiği kaydedildi.

Antalya'nın iç kesimlerinde bu gece başlayacak kar yağışının, Elmalı, Korkuteli, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal