ÇOK İSTEDİĞİ BİSİKLETİNE KAVUŞTU

 “Erken yaşlanma hastalığına” yakalanan 8 yaşındaki Suriyeli Mehmet Adem Abdulmecit ile ilgili yapılan haber bir çok hayırseveri harekete geçirdi.

Yaşından oldukça büyük görünen Abdulmecit, hastalığı nedeniyle kendisini dışlayan arkadaşları ile oyun oynamak istiyor ancak hastalığından dolayı arkadaşları onunla oynamak istemiyor.
Minik Mehmet Adem’in hayat hikayesi İhlas Haber Ajansı tarafından haberleştirilmiş ve hayırseverler Minik Mehmet Adem için yardımda bulunmak için harekete geçti.



Yapılan haber sonrası hayır sever işadamı Mehmet Adem’in çok istediği bisikleti alarak kendisini sevindirdi.
İşadamı aldığı bisikleti Mehmet Adem'in evine götürerek kendisine hediye etti. Bisikleti alan Mehmet Adem’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Abdulmecit ailesi, işadamına bu duyarlı davranışının kendilerini duygulandırdığını ifade ederek, işadamı’nın hediyesinden dolayı teşekkür etti. Mehmet Adem ise bisikletine binerek evin bahçesinde uzun süre gezdi.
 
 MİNİK MEHMET ADEM İÇİN DOKTORLAR SEFERBER OLDU

 Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin görevlendirdiği Doktorlar Mehmet Adem’i evinde ziyaret ederek hastalığı hakkında ailesinden bilgi aldı.
 
 Doktorlar daha sonra Mehmet Adem’i evden alarak Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüp muayene etti. Mehmet Adem ile yakından ilgilenen doktorlar hastalığının tedavisi için çalışma başlatacaklarını ifade etti.Kaynak: HaberHD
Editör: Barış Köksal