Dünya bu haberi konuşuyor! Şampiyonlar Ligi finali adım adım yaklaşırken İspanya'dan gelen haber gündemi sarstı. Bir kadının sevgilisinin de onayıyla internete verdiği ilan ortalığı yıkıp geçirecek! İlanın içeriği ise herkesi şoke etmeye yetti. Daha sonra ilan kapandı ve yeni ilanlar açıldı.

Final öncesi olay 
24 Mayıs'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali biletleri satışa çıkar çıkmaz saatler içinde tükendi. Fakat Real Madrid-Atletico Madrid derbisine sahne olacak bu karşılaşma için İspanyol taraftarların umudu tükenmiyor.

 Bu maça gitmek isteyen Atletico Madrid taraftarı bir çift, maça sadece 1 bilet bulabildi. Fakat takımlarına çok bağlı olan ve bu maça beraber gitmek isteyen sevgililer çok tartışılacak bir teklif sundular. İspanya'daki bir sitede bilet istediklerini belirten kadın taraftar bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı. Bu teklifin erkek arkadaşından habersiz olduğu düşünülürken dakikalar sonra erkek arkadaşından o teklife yorum geldi: "Bu finali istiyoruz, bize yardım edin." Bu olay tüm dünyada büyük yankı yaratırken, çiftin istedikleri bileti bulup bulamayacağı merak konusu oldu.
Editör: Barış Köksal