Antalya'da 24 yaşındaki kadın, evli ve 4 çocuk babası eski sevgilisi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Antalya'da 24 yaşındaki Canan Göktaş, bir süre önce ayrıldığı evli ve 4 çocuk babası Zafer Üstündağ (34) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Üstündağ'ın, evli olduğunu öğrenince kendisini terk eden Göktaş'a, 2 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan "Hiç sevmedin ki beni, benim sana olan sevdamı ellere değiştin, olsun be gülüm sen mutlu ol bana o da yeter" yazdığı görüldü.

DAYISI OLARAK TANITTI

Olay dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası Zafer Üstündağ, bir alışveriş merkezinde çalışan Canan Göktaş'ın işyerine gitti. Kendisini Göktaş'ın dayısı olarak tanıtan Üstündağ, alışveriş merkezi çalışanlarına Göktaş'la konuşmak istediğini ve kendisini kapıda beklediğini söyledi. Dışarı çıkınca karşısında eski sevgilisini gören Canan Göktaş, "Beni neden rahatsız ediyorsun?" diyerek Üstündağ'la tartıştı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Barışma isteği reddedilen Zafer Üstündağ, yanında getirdiği bıçakla Göktaş'ı market çalışanlarının gözleri önünde defalarca bıçakladı. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Göktaş'ı ambulansa bindirdi, ancak genç kadın yolda yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Üstündağ ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

"MUTLU OL YETER" YAZMIŞTI

Canan Göktaş'ın, bir süre önce bir alışveriş merkezinde yöneticilik yapan Zafer Üstündağ ile tanışarak sevgili olduğu ,ancak Üstündağ'ın evli ve 4 çocuğu olduğunu öğrenince ilişkiyi bitirdiği öğrenildi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında Göktaş'a defalarca 'Dön' çağrısı yapan Üstündağ'ın, 2 gün önce de "Gitme, öldürme beni. Hiç sevmedin ki beni, benim sana olan sevdamı ellere değiştin, olsun be gülüm sen mutlu ol bana oda yeter" yazdığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com

Editör: Barış Köksal