Çin'de bir kadın asansörde kendisini sarkıntılık ederek taciz etmeye kalkışan adamı feci şekilde dövdü.

Çin'de 24 Nisan gecesi yaşanan olay, asansörün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir adam ile birlikte asansörde bulunan kadın cep telefonuyla meşgul oluyor. Adam, kadına doğru yanaşarak omzundan aşağı bakarken kadın rahatsız oluyor. İlk hamlesi sonrası kadından az uzaklaşan adam yavaşça yine kadının üzerine doğru geliyor.

TACİZCİ, KADINDAN YEDİĞİ TOKATLA ŞAŞKINA DÖNDÜ

Genç kadın, adamın tacizlerinin devam edeceğini sezerek cep telefonunu çantasına koyuyor. Sapık adam tekrar arkadan yaklaşarak bu sefer sağ elini kadının omzuna atıyor. Tacizci elini atar atmaz genç kadın hışımla arkaya dönerek adama hızlıca okkalı bir tokat yerleştiriyor.

TACİZCİNİN ÖNCE KASIKLARINA, ARDINDAN SURATINA DARBELER İNDİRDİ

Öfkesini alamayan kadın tacizcinin kasıklarına tekmeyi geçiriyor. Ardından saçlarından tuttuğu adamın suratına diziyle vuruyor ve tacizcisini yere seriyor. Yerde yatan ve neye uğradığını şaşıran tacizci acı içinde kıvranırken, genç kadın asansör kapısını açarak oradan uzaklaşıyor.

Çin'in sosyal paylaşım platformu Weibo'da yayınlanan görüntüler kısa sürede yüz binlerce kez izlendi ve birçok yorum aldı.


kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal