Birbirine benzemek için ellerinden geleni yapan anne ve kız, ev araba alınacak parayla, bıçak altına yattılar. Ama aslında amaçları birbirlerine benzemek değildi!

Anasına bak kızını al sözünün hakkını veremediğini düşünen bir anne ve kızı öyle bir şey yaptılar ki, henüz dünyada örneği görülmedi. Birbirine benzemek için ellerinden geleni yapan anne ve kız, ev araba alınacak parayla, bıçak altına yattılar. Ama aslında amaçları birbirlerine benzemek değildi!

SADE BİR HAYAT SÜRÜYORLARDI

İngiltere'de yaşayan Georgina, 38 yaşında genç ve güzel bir anne olarak hayatını sürdürüyordu. News Dog'da yer alan habere göre, Georgia'nın şimdilerde 20 yaşında olan kızı Kayla, 17 yaşında hayatını değiştirecek bir karar aldı. Kayla'nın meslek tercihiyle ikisinin de görüntüsünü sonsuza kadar değiştirecek olaylar silsilesi başlamış oldu.

17 YAŞINDA STRİPTİZ BARDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Kayla 17 yaşında bir striptiz kulübünde çalışmaya başladı. Hayatını dans ederek kazanan Kayla ve annesinin en büyük hayali ünlü model Katie Price'a (aşağıda) benzemekti.

DEĞİŞMEK İÇİN PARAYI DANS EDEREK KAZANDI

Kayla, annesiyle ortak hayaline ulaşabilmek için ihtiyacı olan parayı da, striptiz kulübünün müşterilerinden birinin ona adeta sponsor olmasıyla kazanma fırsatı buldu. Haftalık olarak Kayla'ya yüklü miktarda bahşiş bırakan müşteriden gelen paraları biriktiren anne ve kızı kısa sürede bir servet kazandılar. 38 yaşındaki Georgina konu hakkında; "Kızımın müşterisinin metresi olmasını umursamadım çünkü biz bir hayali yaşıyorduk." diyor.

ONLARCA ESTETİK YAPTIRDILAR

Aradan geçen sürede 63.000 dolar biriktirmeyi başaran Kayla, peşi sıra gelen botoks, gerdirme ve çeşitli operasyonlara annesiyle birlikte girdi ve Katie Price'a benzeme yolunda ilerledi. Ancak anne ve kızın elde ettiği sonuç son derece şaşırtıcı oldu. İkisi de Katie Price'a benzemeyi başaramamıştı ancak birbirlerine benzemeyi başarmışlardı. Georgia beyaz bir İngilizdi, Kayla ise siyah olan babası sebebiyle melez bir kızdı. Hayatları boyunca birbirlerine hiç benzemeyen anne ve kız, aynı anda Katie Price'a benzemeye çalışırken birbirlerine benzemeyi başarmışlardı!

Georgia geldikleri noktayla ilgili olarak şu yorumu yapıyor; "Yıllarca Kayla'nın benim kızım olduğuna kimse inanamıyordu. Ancak şimdi herkes bizi ikiz zannediyor. Hatta operasyonlar sayesinde Kayla'dan daha genç gözüktüğümü söyleyen bile oluyor. Fakat biz hala Katie Price'a benzemek istiyoruz. Kayla'nın müşterisi karısının ilişkilerini öğrenmesi sebebiyle artık operasyonlarımızı finanse edemiyoruz. Ancak Kayla yeni bir kaynak arayışında. Eninde sonunda Katie'ye benzeyeceğiz."

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal