İtalya'da beyin kanaması geçiren kadını 100 gün boyunca yaşam destek ünitesinde hayatta tutmayı başaran doktorlar, bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini sağladı.

'MUCİZE' BEBEK

İtalya bu mucize olayı konuşuyor. Beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki kadının 23 haftalık hamile olduğunu öğrenen doktorlar, bebeği kurtarmak için seferber oldu. San Raffael Hastanesine kaldırılan kadının hayatta kalmasının imkansız olduğunu belirten doktorlar, karnındaki bebeği 'mucize' denilebilecek bir yöntemle hayatta tutmayı başardılar.

100 GÜN BOYUNCA DESTEK ÜNİTESİNDE KALDI

Ölen annenin rahminde bebeği 100 gün boyunca yaşam destek ünitesine bağlayan doktorlar, bu sürede bebeğin anne karnındaki her hareketini yakından takip etti. Mucize bebeğin doğum vaktinin gelmesiyle birlikte hastanede seferberlik ilan etti. Bebeği sağlıklı bir şekilde anne karnından alan doktorlar, İtalya'da kahraman ilan edildiler.

1.8 kilo ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen mucize Bebek için hastaneye "yasa dışı işlem yaptığı hususunda" davalar açılmıştı.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal