Almanya'nın Leverkusen kentinde görev sırasında tanıştıkları iki genç kızla ambulansta cinsel ilişkiye giren ilk yardım ekibine savcılık soruşturma başlattı.

İŞLERİNE SON VERİLDİ

Almanya'da savcılık ambulansta görevli sağlık çalışanlarına soruşturma açtı. Görevli oldukları ambulans içinde iki genç kızla zorla cinsel ilişkiye girdikleri için haklarında soruşturma başlatılan 25 ve 27 yaşındaki iki görevli, işten de el çektirildi.

TELEFON NUMARALARINI ALMIŞLAR

Leverkusen kentinde düzenlenen bira festivalinde görevli olarak bekletildikleri sırada iki genç kızla tanışan sağlık elamanları, 20'li yaşlarında genç kızlarla birbirlerine telefon numaralarını verdiler.

KIZLARI AMBULANSA DAVET ETMİŞLER

Gecenin ilerleyen saatlerinde festivalde tekrar kızlarla karşılaşan iki sağlıkçı, kızları ambulansa davet etti.

SEVİŞTİKLERİ ANDA YARALI İHBARI GELMİŞ

27 yaşındaki görevli ambulansın arka tarafında genç kızla seviştiği sırada yaralı ihbarı geldi.

YARALIYI ÖN KOLTUĞA OTURTMUŞLAR

Bunun üzerine diğer genç kızı da ambulansın arka tarafına bindiren ilk yardım ekibi, yaralıyı da sedyeye yatırmak yerine arabanın ön tarafına bindirip hastaneye kaldırdı. Ardından da ambulansı tenha bir yere çekip kızların karşı koymasına rağmen birlikte olmak istediler.

KIZLAR ŞİKAYET ETTİ

Kızların şikayeti üzerine harekete geçen Leverkusen Savcılığı, iki sağlıkçı hakkında soruşturma başlattı. İki çalışan, soruşturma tamamlanana kadar işten de el çektirdi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal