İngiltere'de yaşayan ve kimliğini açıklamak istemeyen adam, karısının kendisini özel spor eğitmeni ile aldatması sonrasında eşinden ayrıldı. Hakaret içeren sıfatlarla andığı eski karısına ait giysileri, malzemeleri, kişisel eşyaları hatta arabayı da eBay adlı alışveriş sitesine koyarak satışa çıkardı. Sitede 'calibrasteve' kullanıcı adlı hesabından ilanını verdiği otomobile açık arttırmadaki son fiyat 1400 sterline (5800 TL) ulaştı. Aldatan karısının elbiselerine ise 185 sterlin (765 TL) teklif edildi.

İLK OLARAK OTOMOBİLİ SATIŞA ÇIKARDI

Kendisine ihanet eden karısına ait eşyaları satışa koyma sürecini 'bağırsak temizliği' olarak nitelendiren adam, satış sonucu elde edeceği gelirle kalbini kıran kadını unutmak için büyük bir parti vereceğini ifade etti. Geçen sene eBay üzerinden çok sayıda araba satışı gerçekleştiren öfkeli koca, ilk olarak karısına ait olduğunu söylediği 'Smart Roadster' otomobili ilana koydu. İlanda 'pislik parçası' olarak tanımladığı otomobilin kendisi için artık hiçbir değer taşımadığını vurguladı.



ARABA, KARISININ İHANETİNİ ANIMSATTIĞI İÇİN NEFRET EDİYORMUŞ

Kalbi kırık koca, Alman mühendisliğinin gülünç bir örneği olarak nitelediği otomobilin kuaförlere, çiçekçilere, minyon tipli insanlara ve 'haysiyetsizlere' uygun olduğunu belirterek: "Bu arabadan, eski karımdan nefret ettiğim kadar nefret ediyorum. Arabayı onun için satın almıştım. Dürüst olmak gerekirse arabayı satın aldığımda onun da çok hoşuna gitmemişti. Ayrılırken benim otomobilimi alıp gitti." cümlelerini ilanda yazıya döktü.

PARAYI, HAYAT KADINLARIYLA VERECEĞİ ÇILGIN PARTİYE HARCAYACAK

Satıştan eline geçecek parayı, karısıyla yaşamış olduğu evde bir hafta sonu, hayat kadınlarıyla yapacağı çılgın partide harcayacağını söyleyen öfkeli koca, komaya girmesine yetecek kadar viski alacağını da ifade etti. İlanın en altında, yorum yapanların cesaretlendirici mesajlarının kendisini, eski karısına ait kalan eşyaları satmaya teşvik ettiğini yazan adam: "Karımın eşyalarını elden çıkarmak ve sonrasında vereceğim çılgın parti, hayatıma devam etmemi sağlayacak. Böylelikle de o şeytan, aldatan ve aşağılık eski karımın hatıralarından da kurtulmuş olacağım." ifadelerini satırlara döktü.



Kaynak: Haberler
 
Editör: Barış Köksal