Kadıköy'den Ümraniye'ye giden otobüste tacize uğrayan genç kadın, babası yaşındaki tacizciyi kameraya kaydetti. Yaşlı adam bir eliyle genç kadını taciz etti, bir yandan da mastürbasyon yaptı.

 
Kadıköy-Tepeüstü hattında çalışan otobüste yaşlı bir adamın genç bir kızı taciz ettiğine dair görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

ÜNİVERSİTELİ GENÇ KADIN TACİZİ GÖRÜNTÜLENDİ
 
Artan taciz vakalarına bir yenisi daha eklendi. Kadıköy'den Ümraniye'deki evine gitmek üzere '20Ü' numaralı belediye otobüsüne binen 24 yaşındaki İstanbul Üniversitesi öğrencisi Y.Y'yi taciz eden kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, bir yandan genç kadına dokunmaya çalışırken, bir yandan da pantolonun üzerinden mastürbasyon yaptı.

APAR TOPAR İNDİ
 
Genç kadın otobüs hareket halindeyken mastürbasyon yapan şahsa tepki gösterince şahsın apar topar otobüsten inip hızlı adımlarla uzaklaştığı öğrenildi.

BENZER TACİZ OLAYLARI BİRKAÇ KEZ YAŞANDI
 
Daha önce Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste mastürbasyon yapan ve yine üniversite öğrencisi bir genç kızı taciz eden 27 yaşındaki muavin Gökhan G., 'Cinsel saldırı' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Y.Y.'yi taciz eden şahsın ise yakalanıp, ceza alıp almayacağı merak konusu...
Haberler
 
Editör: Barış Köksal