Sivasspor karşısında alınan yenilgi sonrası önceki akşam Aykut Kocaman 'a ağır eleştirilerde bulunan ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar dün gece de Kocaman 'a yönelik eleştirilerini sürdürdü.

AYKUT, TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL, TEKNİK SEKRETER

Çakar, Aykut Kocaman 'ın kaprisleri nedeniyle Fenerbahçe 'nin milyonlarca lira zarar ettiğini ifade ederek “Aykut Kocaman benim için teknik direktör değil, teknik sekreterdir. Beni mahkemeye versin ne demek istediğimi açıklayım. Emre 'yi gönderen sensin “Hayırlı oldu” diyen sensin. Aykut Kocaman Emre transferine direndi ama sekreter olduğu için Başkan böyle yaptı “Yaz kardeşim, Emre geliyor”

AZ BİLE SÖYLEDİM

Az bile söylüyorum. Bir Alex 'in fedası 25 milyon eurodur. Babanızın parası mı bu? Bu Fenerbahçe 'nin parası. Bu sekreter kardeşimiz 1 ay önce özgür iradesiyle istifa etti. “Alo istifa edemezsin, göreve dön” denildi. İstifa ettin, 3 gün sonra göreve döndün.

AZ DAHA KÜFÜR EDİYORDU

Sinan Engin 'in Çakar 'ı Aykut Kocaman 'ı küçümsediği şeklinde eleştirmesi üzerine ise Çakar , Aykut Kocaman 'a öyle bir söz söyledi ki herkes bir an donup kaldı.

Hızını alamaya Çakar “Bu lafa fazla takmayın. Geri adım atacak halimde yok. Daha da kudurursam s… sekretere saygım var başka bir şeye döndürmeyeyim olayı.” dedi.

İKTİDARSIZ BİR TEKNİK DİREKTÖRSÜN AYKUT

Eleştirilerini sürdüren Çakar sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben mecbur muyum burada Aykut Kocaman yalaklığı yapmaya. Aykut kardeşim özür diliyorum. Teknik sekreter lafımı geri aldım. Sen kifayetsiz ve iktidarsız bir teknik direktörsün.

Diğer yorumcuların “İktidarsız ne demek Hocam” demesi üzerine ise Çakar “İktidarsız” lafını “Güçsüz” anlamında söylediğini ifade ederek “Ben o anlamda bir şey söylemiyorum. Asla yanlış anlaşılmasın” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal