Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, bisikletinin lastiğini şişirtmek için kendisine gelen 9 yaşındaki M.A.'yı elle cinsel taciz ettiği iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan 60 yaşındaki M.K. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

BU İLK DEĞİLMİŞ!

Olay 19 Haziran'da, Koyuncular Mahallesi'nde meydana geldi. Anne ve babası ayrı olan ve babası Mustafa A. ile yaşayan ilkokul öğrencisi M.A., bisikletinin tekerini şişirtmek için, çiftçilik yapan komşuları M.K.'nın evine gitti. 60 yaşındaki M.K küçük kıza elle cinsel tacizde bulundu. Daha önce de M.K.'nın kendisine pek çok kez cinsel tacizde bulunduğunu ileri süren M.A., yaşadıklarını İzmir'deki annesi Bahar A.'ya anlattı. Eşiyle boşanma davası süren Bahar A., durumu Koyuncular Mahallesi Muhtarı Davut Çelik ile jandarmaya bildirdi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şikayet üzerine jandarma M.K.'yı gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen M.K., işlemlerinin ardından Bozdoğan'da adliye bulunmadığı için Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyedeki ifadesinde, "Taciz etmedim. Bisikletin tekerini şişirmek isterken yanlışlıkla kolum değdi" diyen M.K. tutuklandı.

"BABAM ONU ÖLDÜRÜP HAPSE GİRMESİN DİYE SUSTUM"

Pedagog eşliğinde ifadesine başvurulan M.A.'nın neden daha önce cinsel tacize uğradığını ailesine anlatmadığının sorulması üzerine, "Babama söyleseydim. O amcayı öldürür, hapse girerdi. Babamın hapse girmesinden korktuğum için yaşadıklarımı bir süre kimseye söyleyemedim" dedi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal