Kastamonu'da bir gün önce oğlu ve torunuyla tartışan, ertesi sabah tekrar tartışarak sinirlerine hakim olamayan İsmail Ç., av tüfeğiyle oğlu ve torununu öldürdü.

 
Bir gün önce oğlu ve torunuyla tartışan ve ertesi günün sabah tartışmanın devam etmesiyle cinnet geçiren İsmail Ç.(85) av tüfeğiyle oğlu Kamil Ç.'yi ve torunu Mustafa Ç.'yi vurarak öldürdü.

ÇIKAN TARTIŞMAYI BİR GÜN ÖNCE AİLE FERTLERİ YATIŞTIRMIŞTI
 
Olay, Kastamonu Merkeze bağlı Hatip köyünde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple Dede İsmail Ç., oğlu Kamil Ç. ile torunu Mustafa Ç. tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmayı evin diğer üyeleri yatıştırdı.

İLK ÖNCE TORUNUNU SONRA OĞLUNU VURDU
 
Sabah 07.00 sularında dede, oğlu ve torunu ile tekrar tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan dede, evin camından av tüfeğiyle ahıra gitmek üzere olan torununa, ardından ise evin diğer odasında oturan oğluna ateş etti.
 
BABA-OĞUL OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Baba Kamil Ç. ile torun Mustafa Ç. vücutlarına aldıkları kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Evde bulunan diğer aile fertleri dede İsmail Ç.'nin elinden tüfeği güçlükle alarak başka kayıpların yaşanmasına engel oldu.

YAŞLI ADAM KARAKOLA, OĞLU VE TORUNU MORGA
 
Olayın haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri kısa sürede köye ulaştı. Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri dede İsmail Ç.'yi gözaltına aldı. Kastamonu Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba ile oğlunun cesetleri Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal