Gümüşhane'de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğluna kurşun yağdırdı.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Edinilen bilgiye göre Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel sokakta yaşayan 68 yaşındaki Necati Özdamar, akşam saatlerinde evindeyken çocukları ve aile bireyleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ilerlemesi üzerine kendisini odaya kilitleyen Özdamar, yanına gelmek isteyen çocuklarını belindeki tabancasıyla vurdu.

ÖNCE YARALADI SONRA 112'Yİ ARADI

Olayda çocuklardan Sait (42), Recep ve Hicabi Özdamar'ı yaralayan baba, 112 Acil Servisi'ni de kendisi arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları evden alarak Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alırken, göğsünden yaralanan Hicabi Özdamar'ın durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer iki kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖFKELİ BABAYI İKNA ETTİ

Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda emniyet görevlisi ve Özel Hareket polisi sevk edilirken, çelik yelekli vaziyette bir süre yaşlı adamı ikna etmeye çalışan emniyet güçleri operasyon hazırlığına başladı. Bu sırada olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, eve bizzat kendisi girerek yaşlı adamı ikna etti ve silahıyla birlikte teslim olmasını sağladı.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinin etrafında yoğun güvenlik tedbirleri alan emniyet güçleri baba Necati Özdamar'ı gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal