Çocuğunun nerede olduğunu ve ne yaptığını bilmeyen her ebeveyn dünyanın en kötü anlarını yaşıyor demektir. Her yıl Celeste ve ailesi Zephany ismini koydukları kızının doğum gününü kutladılar. Kızlarının nerede olduğunu hep merak ettiler.

Celeste'nin diğer kızı Cassidy 2015 yılında liseye başladı. Cassidy, sınıf arkadaşlarından birine o kadar benziyordu ki şaşkınlığını gizleyemedi. Hemen annesine durumu anlattı.



3 Günlük Bebekleri Kaçırıldı, 17 Yıl Sonra Kaçıran Komşuları Çıktı

Celeste hemen okula gitti ve kızının bahsettiği o arkadaşını görmek istedi. Bu kızın yıllar önce kaçırılan kızı olduğuna dair inanılmaz bir hisse kapıldı. Kızın fotoğraflarını çekti ve polise gösterdi. Kız, DNA testi yapılmaya ikna edildi. Celeste sonuçlar geldiğinde gözlerine inanamadı. Meğerse iç güdülerinde haklıymış. Tam 17 yıl sonra kızını buldu. Zephany'i kaçıran kadın tutuklandı. Ancak Celeste kadını bağışladı. Zephany'i kaçıran kadın ona kendi kızı gibi bakmış ve üzerine titremişti.

Celeste'nin hayatını mahveden kadına gösterdiği merhamet gerçekten inanılmaz. Ne kadar iyi yürekli biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Zephany'nin velayeti konusundaki yasal prosedür hala devam ediyor. Zephany'i kaçıran kadın ise şu an cezaevinde ve mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
Kaynak:Haberler
 
Editör: Barış Köksal