28 yaşındaki iki çocuk annesi Chantae Gilman yatağında uyumakta olan 31 yaşındaki bir adama tecavüz ettiği suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

İlginç olay 2013 yılının haziran ayında Seattle'da meydana geldi. İddiaya göre daha önce de soygun girişimi, çalıntı araç kullanmak gibi çeşitli suçlardan sabıkası olan Chantae Gilman 31 yaşındaki kurbanın apartman dairesine girerek cinsel saldırıda bulundu.

Seattle polisinin 15 aydır üzerinde çalışıp hazırladığı dosyaya göre, saldırı kurbanı genç adam Gilman ile bir tanışıklığının olmadığını lakin dubleks dairesini paylaştığı adamın tanıdığı olarak bildiğini polislere anlattı. Ayrıca Gilman'ın çevrede uyuşturucu kullanıcısı olarak bilindiğini de ekledi.

Dedektif Roger; mağdur adamın saldırının olduğu gece Gilman'ın da tanıdığı bir komşusunun doğum günü partisine katıldığını, uzun ve yorucu günün ardından mağdurun eve döner dönmez yatağında uykuya daldığını söyledi.

GECE UYANDIĞINDA 180 KİLOLUK KADIN ÜZERİNDEYDİ

Adı açıklanmayan mağdur adam; gece sabaha karşı 2'de uyandığını 1.70 boyunda ve 108 kg ağırlığındaki kadının üzerinde olduğunu, cinsel organının erekte olup Gilman'ın üzerinde oturduğunu, ellerini bağlayıp başını aşağı bastırdığını Seattle polisine anlattı.

Mağdur adamın üzerinden inmesini defalarca söylemesine rağmen Gilman'ın umursamadığını hatta adama sessiz durmasını söylediğini bunun üzerine adamın bir yolunu bularak iri cüsseli kadının altından kurtulduğunu, sonrasında kadını daireden çıkarttığını, olayın ertesi gün Harborview sağlık merkezine giderek cinsel saldırı muayenesi olduğunu polisteki ifadesinde belirtti.

Mahkeme, Gilman'ın daireye nasıl girdiği bilgisini kamuoyu ile paylaşmadı.

HATIRLAMIYOR

Polisler tarafından sorgulanan Gilman, kurbanı tanımadığını, adamın dairesinde bulunup onunla cinsel ilişkiye girdiğini hatırlamadığını söyledi. Akli dengesinde sorunlar bulunduğunu, manik-depresif olduğunu Dedektif Ishimitsu'ya verdiği ifadede belirtti.

2. DERECEDEN TECAVÜZLE YARGILANACAK

Mağdur adamın yaptırdığı DNA testlerinin sonucunda, Gilman'ın DNA'sının eşleşmesinin ardından 28 yaşındaki genç kadın ikinci dereceden tecavüz suçlamasıyla yargılanacak.

Gilman geçen ay Facebook sayfasında; "İki aydır temizim ve 31 haftalık hamileyim" notunu yazdı.
Editör: Barış Köksal