Yolda tartıştığı travesti kendisine küfür edince evine kadar takip edip kavga etti. Travestinin bıçakladığı genç, hayatını kaybederken olay anı kameraya yansıdı.

Bursa'da bir genç, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı travesti tarafından bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken 20 yaşındaki genç hastanede hayatını kaybetti.

KAVGA ETTİĞİ TRAVESTİ KÜFÜR EDİNCE EVİNE KADAR TAKİP ETTİ

20 yaşındaki Görkem Bayraktar trafikte aracı ile giderken, şüpheli Derya Y. (49) ile yol verme meselesinden tartıştı. Tartışmanın ardından Derya Y, küfrederek, meydanda bulunan evine gitti. Bayraktar, Derya Y.'nin ettiği küfrü içine sindiremeyip, arkasından takip etti.

EVİNE GİREN GENÇ, TRAVESTİYLE BOĞUŞURKEN BIÇAKLANDI

Kapıyı çalmaya başlayan Bayraktar, kapıyı açan Derya Y. ile kapıda boğuşmaya başladı. Derya D. cebinden çıkardığı bıçakla Bayraktar'ı karın bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Derya Y'nin Görkem Bayraktar'ı yaralayıp kaçtığı o anlar ise bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

KAN KAYBEDEN GENÇ, CADDEDE YERE YIĞILDI

Ağır yaralı olan Bayraktar, peşlerinden koşmaya çalışsa da, aşırı kan kaybettiği için yolun karşısında bulunan büfenin önünde yığılıp kaldı. Büfe çalışanları yaralı halde yerde yatan Bayraktar'ı görünce hemen ambulansı aradı. Büfe çalışanları Bayraktar'a su vererek kanı durdurmak için tampon yaptı. Kaynak: Haberler