Sunucu Murat Başoğlu, aşk yaşadığı öz yeğeniyle ilgili haberlere 2016 yılında katıldığı programda tepki göstermişti. Murat Başoğlu'nun bir yıl önceki görüntüleri yeniden gündeme geldi

Sunucu Murat Başoğlu (50), 14 yıllık eşi Hande Bermek'i, Bodrum'da teknede seviştiği bir kadınla aldatmıştı. Bu kadının yeğeni Burcu Başoğlu (35) olduğu ortaya çıkınca ''Büyük yalan! Burcu evli. o kadının adı Olga'' demişti. Murat Başoğlu dün de ''Televizyonu bıraktım. Emekli maaşım 2 bin 600 TL ile geçinirim. Beni unutun. Kızın yeğenim olduğunu iddia edenlere dava açacağım'' dedi.

BASKI YAPIYORLAR

Murat Başoğlu'nun öz ağabeyinin kızı olan Burcu Başoğlu'nun 2 yıllık eşi Selçuk Kabadayı da dün boşanma davası açtı. Avukatı da şu açıklamayı yaptı: ''Hem eşi hem de Murat Bey olayı örtbas etmek için baskı yapıyor. Selçuk Bey'in psikolojisi alt üst. Üçü de aynı spor salonunda çalışıyordu. Bu ilişkinin çok önce başladığına dair önemli deliller var. Burcu Başoğlu'na 2 milyon TL'lik dava açtık. Murat Bey'e de 2 milyon TL'lik dava geliyor.''

2015'TE BOŞANIP TEKRAR EVLENMİŞ

Hande Bermek'in 2015’te ihanet sonucu Murat Başoğlu'ndan boşandığı ortaya çıktı. Çift daha sonra tekrar evlenmiş. Murat Başoğlu'nun öz yeğeni ile girdiği skandal ilişki sonrası Hande Bermek de boşanma davası açacak.

ÜÇÜ DE AYNI SALONDA

Selçuk Kabadayı ile Burcu Başoğlu 2015’te evlenmişti. İkisi de Murat Başoğlu'nun Etiler'deki spor salonunda çalışıyordu.

CANLI YAYINDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Murat Başoğlu, 2016 yılında Kanal D ekranlarında konuk olduğu programda hakkında çıkan haberlere tepki göstermişti.

O dönem Bebek'te sarışın bir kadınla görüntülenen Murat Başoğlu'nun yanındaki kadın, teknede birlikte görüntülendiği öz yeğeni Burcu Başoğlu'ydu. Magazin basınında "Gizemli sarışınla yasak aşk mı yaşıyor?" manşetleriyle haber olan sunucu, "Yazdıkları kişi benim abimin kızı, böyle bir şey var mı!" ifadelerine yer vermişti.

Skandalın patlamasının ardından Murat Başoğlu'nun 2016 yılında konuk olduğu programda yeğeni hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.