Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyon olarak 4. yıldızı takmak isteyen ve Şampiyonlar Ligi'nde de en az geçen seneki başarısını tekrarlamak isteyen Galatasaray, Manchester United ile yakın temasta.

Dünya Kupası'nda üçüncülük apoletini kazandığı takımın kare aslarından Wesley Sneijder'i mutlaka kadrosunda görmek isteyen Louis Van Gaal, sarı-kırmızılıların Hollandalı oyuncuyu kadrosunda tutmak istediğini duyunca küplere bindi.

SNEIJDER KARŞILIĞINDA İKİ İSİM

Yönetim kuruluna Sneijder'in bir şekilde alınması gerektiğini söyleyen Van Gaal, Hollandalı yıldızın karşılığında Cimbom'un daha önce de yakından ilgilendiği iki ismi önerebileceğini söyledi. Bilindiği üzere Galatasaray önceki sezonlarda Nani ve Chicharito ile yakından ilgilenmiş, ancak ManU iki yıldızını satmaya yanaşmamıştı. Yeni bir oluşuma giden Van Gaal ise bu iki ismi kadroda düşünmüyor.

PRANDELLI, SNEIJDER'İ BIRAKMIYOR

Ancak Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Prandelli'nin de Sneijder'i bırakmaya niyeti yok gibi. Durumun netliği ise forma lansmanında gizli. Zira yeni formalarını bugün basına tanıtan Aslan, dört yüz olarak Selçuk, Burak, Semih ve yabancı oyunculardan Wesley Sneijder'i kullanmıştı.10 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILACAKGeçtiğimiz sezonki büyük hayak kırıklığının ardından Louis Van Gaal ile birlikte bir yapılanmaya giden Manchester United, kadrosuna Luke Shaw ve Ander Herrera'yı yüksek bedellerle katmıştı. Fakat stoper ve orta saha mevkisine üst düzey isimlerle takviye yapması beklenen Kırmızı Şeytanlar, İngiltere basınının iddiasına göre bu sebeple ellerindeki 10 oyuncuyu satışa çıkarma kararı aldı.

Galatasaray'ın da ilgisinin yüksek olduğu Javier Hernandez ve Luis Nani'nin de aralarında olduğu isimleri satışa çıkaran Manchester United, Wesley Sneijder'i kadrosuna katmak için Javier Hernandez ve Luis Nani'yi Galatasaray'a teklif edebilir.GİDECEK İSİMLERManchester United'ın satışa çıkardığı iddia edilen diğer isimler ise Patrice Evra, Maroune Fellaini, Wilfried Zaha, Tom Cleverley, Bebe, Nick Powell, Anderson ve Ashley Young olarak gösterildi.20 MİLYON'A SERBEST KALIRBilindiği üzere Ünal Aysal, Cesare Prandelli'nin imza töreninde Wesley Sneijder'in 20 milyon Euro serbest kalma bedelinin olduğunu açıklamıştı.
Editör: Barış Köksal