Kulüp doktoru tarafından sakatlığının  tamamen geçtiği belirtilen Ronaldinho esas hedefinin Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda oynamak olduğunu belirtti.
RONALDİNHO İÇİN ÖZEL BİR FİLM ''R49''

Kulübü Atletico Mineiro tarafından hazırlanan iki sinema filminin galasına katılan Ronaldinho burada oldukça duygulu ve mutlu anlar yaşadı.Kulüp tarafından profesyonel film şirketine yaptırılan ve sinema formatında olan filmlerden biri Ronaldinho'nun Atletico Mineiro hikayesini anlatıyor.

ATLETİCO MİNEİRO'YA GELMEMESİ İÇİN TEHDİT EDİLMİŞ

''R49 METEOR ATLETİCANO'' adıyla hazırlanan filmde Ronaldinho'nun hayatından kesitler verilirken Atletico Mineiro günleri de anlatılıyor.Ronaldinho'nun Atletico Mineiro'ya gelmemesi için  Milli takımdan uzaklaştırılıp Dünya Kupasının dışında bırakılacağı yönünde tehdit bile edildiğinden bahsedilen film büyük ilgi gördü.

Gala gecesinde basın mensuplarına açıklamalar yapan Ronaldinho sakatlığının tamamen geçtiğini ve artık oynayabilecek düzeye geldiğini söyledi.

''SCOLARI'NİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OLMALIYIM''

Geleceği ile ilgili de konuşan Ronaldinho sözleşmesinin bitmesi ile ilgili ise ''Önemli olan burada olmam ve Dünya Kupasına hazırlanmam.Scolari ile çok iyi bir dostluğumuz var.O her zaman her şeyi açık yüreklilikle benimle paylaşır.Aramızda yaratılmaya çalışılan polemiklerle ilgilenmiyorum.Sürekli oynarsam ve O'nun gözünün önünde olursam Dünya Kupasına gideceğimi biliyorum ''diyerek Brezilya'da kalmak istediğinin işaretlerini verdi.

Ronaldinho,kulübü tarafından hazırlanan diğer film olan ''Rüzgar'a Karşı''da da kendisinden övgüyle bahsedilmesinden ve adına ayrıca film yapılmasından oldukça etkilendiğini de belirtti ve Belo Horizante'de yaşamaktan çok mutlu olduğunu sık sık dile getirdi.
Editör: Barış Köksal