A Milli Futbol takımı "Sambacılar" ile karşılaşıyor. Ev sahipliğini Türkiye'nin yapacağı maçın tarihi ve saati belli oldu.

Türkiye ile Brezilya arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadele Show Tv'den naklen yayınlanacak.

KADIKÖY'DE SAMBA ZAMANI

Ay-Yıldızlı ekip, David Luiz, Oscar, Neymar gibi isimleri kadrosunda bulunduran Brezilya ile 12 Kasım Çarşamba gecesi saat 20.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Show Tv'den naklen yayınlanacak olan Türkiye-Brezilya hazırlık maçında hedef galip gelip moral bulmak ve takımın üstündeki kara bulutları dağıtmak.

AY YILDIZLILARIN PROGRAMIA Milli Takım, Brezilya ve Kazakistan maçları için 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Ay-Yıldızlılar, müsabakalar öncesi antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştirecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmalardan bir gün önce, 11 ve 15 Kasım'da birer basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye ile Brezilya arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak. Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kazakistan müsabakasının başlama saati ise 21.45 olacak.

İŞTE MİLLİLERİN ADAY KADROSU

KALECİLER: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Harun Tekin.

SAVUNMA: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı.

ORTA SAHA: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan.

HÜCUM: Adem Büyük, Volkan Şen, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz.

 

Editör: Barış Köksal