Türkiye'de yalnızca 6 ay oynamasına karşın büyük izler bırakan ve birçok dünya devinde forma giyen Nicolas Anelka, Arsenal'de yaşadığı ilginç bir olayı Fransız basınıyla paylaştı.

Henüz 18 yaşında Paris Saint-Germain'den Arsenal'e transfer olan ve 1997-1999 arası İngiliz kulübünde forma giyen Anelka, kulüpten ayrılma sebebini açıkladı.

ÇIKARIP YÜZÜME VURDU

Dönemin Arsenal kaptanı Vieira'nın cinsel organıyla yüzüne vurduğunu söyleyen Anelka, "Vieira'nın takım içinde 'Le Long' lakabı vardı. Bir gün inanılmaz bir fırsat kaçırdım. Sonrasında Patrick Vieira 35 santimetre cinsel organıyla yüzüme vurdu. O anda lakabının sebebini anladım. Duyduğum utancı hayal edebiliyor musunuz? Duş aldığınız sırada aniden bir cinsel organ yüzünüze vuruluyor. " şeklinde konuştu.

WENGER'İN TEPKİSİ

Arsene Wenger'in olaya tepkisini de anlatan Fransız yıldız, "Arsene Wenger olayı gördü ve Vieira'ya beşlik çaktı. O gün Arsenal'den ayrılmam gerektiğini anladım" ifadelerini kullandı.

1999 yılında Arsenal'den Real Madrid'e transfer olan Anelka, sonrasında sırasıyla PSG, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton, Chelsea, Juventus gibi önemli takımlarda forma giydi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal