Messi, Avrupa'da yılın en iyi futbolcusu seçildi. Arjantinli yıldızın, ödül töreninden önce çekilen fotoğrafta Ronaldo'yla dalga geçersine bakıp gülümsediği anlar sosyal medyada olay oldu.

Fransa'nın Monaco kentinde yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi grup kura çekiminin ardından yapılan oylama sonucu "Avrupa'da Yılın En İyi Futbolcusu" ödülü sahibini buldu. Arjantinli yıldız Messi, 2014-2015 sezonunda Avrupa'da en iyi futbolcu ödülünün sahibi oldu.

MESSI KAZANDI

Toplam 54 ülkeden gazetecilerin katıldığı ve Barcelona'nın yıldız isimleri Messi ve Suarez ile Real Madrid'in yıldızı Ronaldo'nun aday gösterildiği ödülü Lionel Messi kazandı.

RONALDO VE SUAREZ ALKIŞLADI

Arjantinli yıldız, 2014-2015 sezonunda Avrupa'da en iyi futbolcu ödülünün sahibi oldu. Oylama sonucunun açıklanmasının ardından Ronaldo ve Suarez, Messi'yi alkışlayarak tebrik etti.

EN ÇOK PAYLAŞILAN FOTOĞRAF

Messi'nin ödülü kazanmasından sonra sosyal medyada dolanan caps'ler ve fotoğraflar futbolseverleri güldürdü. Özellikle ödülden önce oturduğu yerden poz veren Ronaldo'nun hemen arkasında oturan Messi'nin yüz ifadesi dikkat çekerken sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraf oldu.

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal