Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol'da dün gece gergin anlara yaşandı. Ahmet Çakar Fenerbahçe- Beşiktaş maçının derbi olmadığını söyleyince eski Beşiktaş yöneticisi Sinan Engin’le hararetli bir tartışma başladı.

Programın moderatörü Ertem Şener’in araya girme çabalarına rağmen tartışma iyice alevlendi ve sinirlene hakim olamayan Sinan Engin elindeki bardağı yere fırlattı.

Eski hakem Ahmet Çakar, pazar günü Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için 'Yan sanayi' dedi. Bunun üzerine Ertem Şener ve Sinan Engin'in tepkisi gelince Çakar sözlerini ağırlaştırdı ve BJK derbisi için bu sefer de ' Özür diliyorum Sinan alınmış. Beşiktaş-Fenerbahçe derbi bile değildir, derbiciktir. Türkiye'nin derbisi Fenerbahçe-Galatasaray derbisidir.' ifadesini kullandı.

Bu sözlerden sonra ortalık bir anda gerildi. Ertem Şener, Ahmet Çakar’dan özür dilemesini isteyince Çakar ' Az bile söylemişim. Yan sanayi değil, derbicik değil, İstanbul'da oynanacak olan Sarıyer-Fenerbahçe maçından bir kademe daha yüksek' dedi.

Ahmet Çakar’ın söylediklerinden sonra sinirlerine hakim olamayan Sinan Engin ‘yeter artık’ diyerek önündeki bardağı yere attı.
Editör: Barış Köksal