Galatasaray cephesi, 4-1 sona eren maçın ardından büyüklerin kollandığını söyleyen Sivas'ın hocası için "Her yenilgiyi hakeme, TFF'ye bağlayacaksa; hocalığı bıraksın." dedi.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'a 4-1 yenilirken maç sonrası Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılıları kızdırdı.

"HER YENİLGİYİ HAKEME BAĞLAYACAKSA HOCALIĞI BIRAKSIN"

Sivas'ın hocasının, yorumculuktan kendisini alamadığını kaydeden yöneticiler, "Her yenilgiyi hakemlere bağlayacaksa; hocalığı bıraksın" diye konuştu.

JUVENTUS KÜÇÜK TAKIM MI

Genç çalıştırıcının en çok tepki çeken sözlerinden birisi de Brezilya forması giyen, Felipe Melo'yu, "Vasıfsız yabancı" şeklinde değerlendirmesiydi. Yıldız oyuncunun, Juventus ve Fiorentina gibi İtalya'nın dev takımlarında oynadığı hatırlatılırken, Yalçın'ın sözlerinin gerçeklerle bağdaşmadığı yorumları yapıldı.

SERGEN NELER DEMİŞTİ ?

4-1 sona eren maçın ardınan konuşan Yalçın, "Bu şekilde, Türk futbolunun gelişme ihtimali var mı? Bugün İngiltere'de de hakemlerin nasıl yönettiğini biliyoruz. Ben bunları yemem. Seneye de hocalık yaparsam, kupada genç takımımla oynayacağım" tehdidini savurmuştu.

Kaynak: haberler

 

Editör: Barış Köksal