Fenerbahçe maçında oyundan çıkarken formasını çıkarınca tribünlerden tepki alan Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, taraftarın potestosunu hak edecek bir şey yapmadığını söyledi.

TAKIMI BEKLEMEDEN STATTAN AYRILDI

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe maçında oyundan çıkarken formasını çıkarınca tribünlerden tepki görmüştü. Milli futbolcu, takım otobüsünü beklemeden TT Arena'dan kulübün bir görevlisi eşliğinde ayrılmış ve oldukça üzgün olduğu belirtilmişti. Selçuk'a bazı yöneticiler ve takım içinden arkadaşları da telefon ile ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olunamadı.

"PROTESTOYU HAK ETMEDİM"

Selçuk, yakın çevresine,"Galatasaray'ın kaptanıyım, bu forma ile bir çok başarı yakaladım. Taraftarın protestosunu hak edecek bir şey yaptığıma inanmıyorum. Gerçekten çok üzgünüm, takımım için her zaman elimden geleni yaptım ve bu aynen devam edecek" dediği öğrenildi.

SALI GÜNÜ ÖZEL GÖRÜŞECEKLER

Mancini'nin de salı günü Selçuk ile özel olarak görüşeceği ve kendisine olan güvenini ifade edeceği belirtildi. Sarı Kırmızılılar Fenerbahçe galibiyetinden sonra günü izinli geçirip salı günü Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Editör: Barış Köksal