Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile karşı karşıya geldiği maçın ardındanuzun süredir ilk 11'de forma bulamayan isimlerden Selçuk Şahin açıklamalarda bulundu.

Şahin, maç öncesinde taraftarın kendisini alkışlamasının performansına yaradığını söyleyerek kendisini 10 yıl sonra alkışlayan taraftarına da teşekkür etti.

"OYUNUN TAMAMINDA İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİLDİK"

"Çok iyi başlayamadık sezona. İstediğimiz sonuçları alamadık üst üste. Acil bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyunun tamamında tam istediğimiz gibi oynayamadık açıkçası. Diğer maçlarda umarım çok daha iyi oynarız. Çok ihtiyacımız vardı ve biz de galip geldik, mutluyuz."

"10 YIL SONRA ALKIŞLAYANLARA TEŞEKKÜRLER"

"Kendi adıma taraftarların bana destek vermesi çok mutlu etti. Fenerbahçe'ye herşeye rağmen birşeyler vermeye çalışıyorum. Zaman zaman eleştirildik, yuhlandım ama ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçta özgüvenim yerinde oynadım diyebilirim. 10 yıl sonra biraz geç oldu ama teşekkür ediyorum herkese."

"90 DAKİKAYA HAZIR DEĞİLDİM AMA OYNADIM"

"İnsan her gün bir tecrübe kazanıyor. Eskişehirspor karşısında tam da hazır değildim. Bir anda 90 dakika çıkardım. Salzburg maçlarında 90. dakikalarda girmiştim ama Eskişehirspor karşısında zor da olsa galibiyet aldık."
Editör: Barış Köksal