Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi finalindeki gol senvincinin ardından Avrupa medyası yıldız oyuncunun vücudunun nasıl böyle bir hale geldiği konusunda araştırma yaptı. ''Günde 3000 mekik çekebilirim'' 

Ronaldo'un vücudunun yoğun bir çalışmanın eseri olduğu sonucuna varılan araştırmada Ronaldo'nun açıklamlarına da yer verildi. Ronaldo bir günde üç bin mekik çekebileceğini belirtirken günde sekiz saat uyku uyuduğunu ve aldığı besinleri sağlam bir diyetle erittiğini açıkladı. Hava toplarındaki başarısı hakkında da bilgiler verilen Ronaldo hakkında müthiş bir sonuca varıldı. 

Ronaldo'nun 2 metre 7 santim sıçradığının altının çizildiği araştırmada bunun NBA basketbolcularından bile daha yüksek bir rakam olduğu belirtildi. Araştırmanın en dikkat çeken noktalarından bir tanesi ise Portekizli futbolcunun vücut yağ oranının çoğu süper modelden az olduğuydu. Cristian Ronaldo'nun ünlü süper model Rosie Huntington-Whiteley'in yağ oranından bile daha az yağ oranına sahip olduğu araştırmada yer aldı.
Editör: Barış Köksal