Monaco'nun listesinde yer alan Muslera, önceki gece Fransa karşısında öyle bir performans ortaya koydu ki, tutulduğu övgü yağmuru sonrası transferine artık kesin gözüyle bakılıyor...

Uruguay ve Fransa Milli Takımları, önceki gece hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin favorisi Fransa, 90 dakika sona erdiğinde 1-0'lık yenilgiyle sahadan ayrılıyordu.

Ancak Fransızlar'ı durduran Muslera'dan başkası değildi. 26 yaşındaki file bekçisi öyle kritik kurtarışlar yaptı ki, her iki ülkenin teknik adamı da maç sonrası basın toplantısını ona ayırdı. Uruguay'ın hocası Oscar Tabarez, "Genel olarak dağınık bir görüntü ortaya koyduk. Fransa özellikle ilk yarıda çok fazla topa sahip oldu ama Muslera'nın mükemmel performansıyla oyunda kalmayı başarıp kazandık" dedi. Fransa'yı çalıştıran Deschamps ise "İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Birçok pozisyonumuz vardı ama Muslera'nın kaledeki performansı belirleyici nokta oldu. Ardından Suarez'in golü geldi" ifadesini kullandı.

20 milyon Euro'luk teklif

Inter'in kalecisi Handanovic'le birlikte Monaco'nun transfer listesinde yer alan Muslera'nın, bu performansı ve övgü yağmuru sonrasında transferine kesin gözüyle bakılıyor. Uruguaylı eldivene 20 milyon Euro'luk bir teklif yapılması gündemde.
Editör: Barış Köksal