Monaco ve PSG'den beklediği teklifleri alamayan Manchester United, Moyes'in Portekizli yıldızı kadroda düşünmemesi nedeniyle Galatasaray'ın kapısını çaldı.

Bu sezon Galatasaraylı taraftarların rüyasını süsleyen Luis Nani, sarı-kırmızılı takımın gündeminden düşecek gibi görünmüyor. Başkan Ünal Aysal'ın "Maliyeti çok yüksek. Şu an düşünmüyoruz ama arzuladığımız yönde gelişmeler olursa neden transfer etmeyelim" sözlerinin üzerinden çok geçmeden Manchester United'ın geri adım attığı ifade edildi. Başkan Aysal'ın, "Manchester United, Nani için 10 milyon euro istiyor. Biz 7 milyon euro'dan yukarı çıkmayız" sözlerini kullanan Metro gazetesi, United'in Monaco ve PSG'den beklediği teklifi alamadığını bu nedenle işin terse döndüğünü yazdı.

KOZLAR CİMBOM'UN ELİNE GEÇTİ

Fotomaç'ın haberine göre; Bu kez Manchester United'ın teknik direktör Moyes istemediği için Nani konusunda Galatasaray'ın kapısını çaldığı ifade edildi. İngiltere'deki Nani haberleri bununla da sınırlı değil. Daily Star gazetesi Nani'nin eski takımı Sporting'e dönmek istediğini ama istenilen rakamı ödeme gücüne sahip takımın Galatasaray olduğunu kaydetti. Daily Mail gazetesi ise Nani için United rüyasının sona erdiğini Portekizli kanat oyuncusu için eldeki en istekli müşterinin Galatasaray olduğunu belirtti. Bu gelişmeler ışığında Nani'yle ilgili görüşmelerin yeniden başlaması beklenirken, Galatasaray'ın düşündüğü fiyat üzerinden transferi gerçekleştirebileceği şeklinde yorumlar yapılıyor.
Editör: Barış Köksal