Schalke maçında göğsüne gelen top sonrası yere yığılan ve hemen oyundan alınan Nagatomo, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray'ın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bursaspor ile yapılan maçta üç oyuncusu ilk yarıda sakatlanan, Schalke karşısına önemli futbolcularından yoksun çıkan Cim-Bom'da önceki gece de Nagatomo ölümden döndü.

İkinci yarıda göğsüne gelen top sonrası nefes almakta zorlanan ve hemen oyundan çıkarılan Japon futbolcunun hastanede yapılan kontrollerinde durumunun sanılandan çok daha ciddi olduğu belirlendi. Hemen hastaneye kaldırılan Nagatomo'nun büyük bir tehlike atlattığı, hayati riskinin bulunduğu belirlendi. Nefes almakta zorlanan Nagatomo'nun akciğerinin söndüğü belirtildi.

3 HAFTA OYNAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Akciğerine tüp takılan Nagatomo'nun 2-3 gün daha hastanede kalacağı, uygulanacak tedavinin göğüs cerrahlarının vereceği karara göre netleşeceği belirtildi. Ancak şuan için 3 haftadan önce oynamasının mümkün olmadığı öğrenildi. Hastanede yatan futbolcuyu Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibi ile beraber futbolcular ziyaret ettiler.


kaynak:haberler

Editör: Barış Köksal