Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sarı-kırmızılı kulübün Güray Vural transferini bitirmek üzere olduğunu söyledi.

Eski futbolcu Hakan Ünsal, Galatasaray taraftarına transfer müjdesi verdi! TRT Spor'da yorumculuk yapan Hakan Ünsal, sarı-kırmızılıların Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı renklerine bağlamak üzere olduğunu belirtti.

"GÜRAY BİTMEZ ÜZERE"

"Akhisarlı Güray Vural bitmek üzere" diyen Hakan Ünsal, Oumar Niasse'nin de satın alma opsiyonu ile kiralanacağını düşündüğünü ifade etti. Geçtiğimiz sezon 36 resmi karşılaşmada forma giyen Güray Vural, 3 gol atıp 5 de asist yaptı.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu
GÜRAY VURAL KİMDİR ?

Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray iki sene burada oynadıktan sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezon sonra buradan da profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda görev aldıkdan sonra a takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı. Süper Lig'de 7 Mart 2010'da oynanan Manisapor maçının 8. dakikasında ayağının kırılması sonucu oyundan çıkan Güray, tam 1.5 yıl futboldan uzak kaldı. TFF 1. Lig'de 9 Eylül 2011'de oynanan Göztepe maçıyla tekrar sahalara dönüş yaptı. Güray, 2012 yılında Akhisar'a transfer oldu. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal