A Milli Takım, Ukrayna ile oynayacağı Dünya Kupası Grup eleme maçı için dün kamp yapacağı Konya'ya gitti. A Millilerde, İstanbul -Konya seferindeki futbolcuların oturma planı 'Milli formayı terletme' sayılarına göre belirlendi.

Fatih Terim'in de yer aldığı uçuşta business sınıfında sadece 3 kişilik yer kalmıştı ancak uçakta kampa katılacak 8 milli futbolcu vardı.

BUSINESS SINIFINDA EN FAZLA OYNAYANLAR OTURDU

Fanatik'in haberine göre; G.Saraylı futbolcular Hakan Balta, Yasin Öztekin, Tolga Ciğerci'nin yanı sıra yurt dışında forma giyen oyuncularımız Emre Mor, Enes Ünal, Ömer Toprak, Kaan Ayhan ve Enes Ünal da bu uçak ile Konya'ya gidecekti. Bunun üzerine TFF yetkilileri adaletsizlik olmaması adına 'business' sınıfına Ay Yıldızlı formayı daha fazla giyen oyuncuları aldı.

Hakan Balta, Ömer Toprak ve Mevlüt Erdinç business sınıfında, Yasin Öztekin, Emre Mor, Enes Ünal, Tolga Ciğerci ve Kaan Ayhan ise normal ekonomi sınıfında seyahat etti. Milli futbolcuların bir arada oturtulamaması sonrası federasyon yetkililerine sosyal medyada tepki gösterildi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal