Gece kulübünde esmer kızla görüntülenmemek için ilginç bir taktik deneyen Beşiktaşlı futbolcu, kardeşiyle mekandan gönderdiği güzeli sıkışan trafikte arabasına aldı.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, önceki gece çapkınlık turunda objektiflere takıldı. Bir mekanda tanıştığı esmer kızla görüntülenmemek için ilginç bir taktik deneyen Beşiktaşlı futbolcu, kardeşiyle mekandan gönderdiği kızı sıkışan trafikte arabasına aldı.

GÖKHAN HEDEF ŞAŞIRTTI

Sözcü'de yer alan habere göre; Sevgilisi Sophia ile altı yıl süren birlikteliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Beşiktaş'ın yıldızı, esmer bir güzelle kaçamak yaparken objektiflere yansıdı. Yıldız futbolcu önceki akşam Alper Potuk, Necip Uysal ve Ozan Tufan'ın yanı sıra kardeşi ve menajerinin de bulunduğu bir grupla alkolsüz eğlence mekanı Huqqa'da eğlendi.

TRAFiKTE DEĞiŞ TOKUŞ

Töre gecenin sonunda mekandan menajeriyle ayrıldı. Yetenekli futbolcu içeride birlikte eğlendiği iki kızı ise kardeşiyle on dakika önce mekandan gönderdi. Suada'nın önünde kardeşi ve esmer güzelin olduğu aracın yanına yanaşan futbolcunun menajeri kardeşinin otomobiline, esmer kızlardan biri de Töre'nin aracına geçti. Trafikteki bu değiş tokuş objektiflere yansıdı.

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal