Barcelona'da Messi'nin sözleşme uzatma belirsizliği sürerken yeni bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun takımdan gönderilmesini istediği futbolcular listesini revize ettiği iddia edildi. İlk listede yer alan Arda Turan'ın ikinci listede olmadığı belirtiliyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde daha önce Messi'nin bazı futbolcuların gönderilmesini istediği bilgisi yer almıştı. Bu futbolcuların arasında Arda Turan'ın da adı geçmişti. Ancak Diario Gol'de yer alan yeni bir habere göre Messi'nin özellikle Valencia'dan bu yaz transfer edilen Andre Gomes'i istemediği öne sürüldü.

HEDEFİNDE ANDRE GOMES VAR

40 milyon sterline transfer edilen oyuncuya Messi'nin kızgın olduğunu ve oyuncunun futbolunu beğenmediği öğrenildi. Gazete şu ana kadar 1 gol 1 asistlik performansla tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan Portekizli futbolcunun gitmesi için Messi'nin ciddi biçimde ağırlığını koyuduğunu yazdı.

ARDA DAHA İYİ SEÇİM

Diario Gol daha önce Messi'nin Arda Turan'ı da takımda istemediği futbolcular arasında saymıştı. Ancak gazete bu kez Messi'nin Arda Turan'ın gitmesini değil aksine takımda kalmasını istediğini yazdı. Messi'nin orta sahada Andre Gomes'le oynamaktansa Arda Turan'la oynamayı tercih ettiğini söylediği belirtiliyor.

ARDA GOMES'TEN DAHA VERİMLİ

La Liga'da bu sezon az maç oynamasına rağmen 3 gol 3 asistlik bir performans sergileyen Arda Turan, Gomes'ten 4 maç daha az oynamasına rağmen verimli oldu. Gazete Messi'nin Gomes'in gitmesi Arda'nın kalması fikrini takım arkadaşlarıyla paylaştığını da belirtti. Kaynak: haberler
Editör: Barış Köksal