Emre Belözoğlu, F.Bahçe'yle maç başı 50 bin dolara 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Garanti parası olmayan tecrübeli yıldız oynarsa, kazanacak.

Kadrosunu Simon Kjaer, Fernandao ve Şener Özbayraklı ile güçlendiren Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'yla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Garanti parası olmayan tecrübeli yıldız oynarsa, kazanacak. Emre'nin pazartesi açıklanması bekleniyor.

SADECE EMRE İÇİN VEDA MESAJI YAYINLANMAMIŞTI

Fenerbahçe sözleşmesi biten tüm oyuncularla yollar ayrılmasına rağmen Emre Belözoğlu için bir veda mesajı yayınlanmamıştı. Aradan geçen uzun zamana rağmen sözleşme yenilenmemesi, çeşitli söylentileri de beraberinde getirdi. Özellikle teknik direktör Pereira'nın, "Emre henüz sözleşmeli oyuncumuz değil" mealindeki açıklaması, 'Hoca, Emre'yi istemiyor' iddialarının ortaya atılmasına yol açmıştı. Ancak dün yaşanan gelişmeler, söylentilerin doğru olmadığını ortaya koydu.

30 MAÇI AŞARSA ZAM ALACAK

Emre Belözoğlu'yla yöneticiler arasında yapılan görüşme kesin anlaşmayla sonuçlandı. 1+1 yıl daha F.Bahçe forması giyecek olan Emre bir anlamda boş mukaveleye imza attı. Çünkü maç başı ücret alacak olan tecrübeli oyuncu takımda yer bulamazsa para da kazanmayacak. 30 maça kadar maç başı 50 bin euro kazanacak olan milli yıldız, 30 maçı aştığı her maç için 75 bin euro alacak.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal