Yeni sezon hazırlıklarına katılmayacağını bildiren Melo, alacaklarına karşılık Galatasaray'dan ayrılmak istiyor.

Galatasaray'la 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen önceki gün Florya'yı arayarak, 1 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılmayacağını bildiren Brezilyalı yıldızın, "Beni beklemeyin. İstanbul'a gelmiyorum" dediği ortaya çıktı.

INTER'LE TEMAS HALİNDE

Kulüp yetkililerine, 5 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına katılıp katılmayacağı konusunda da net bir bilgi vermeyen Felipe Melo'nun, eski hocası Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İnter kulübüyle görüşmesi nedeniyle böyle bir davranışta bulunduğu bildirildi.

BONSERVİSİNİ İSTİYOR

Bu olayın ardından dün Felipe Melo'nun ayrılmakta kararlı olduğunu gösteren bir gelişme daha yaşandı. Sambacı'nın menajeri Jose Rodriguez, Sarı-Kırmızılı idarecileri şaşkınlığa uğratan bir teklif yapıp "Felipe, alacaklarına karşılık bonservisinin kendisine verilmesini istiyor" diye konuştu.

İTALYA'YA GİTMEK İSTİYOR

Melo'nun geçtiğimiz sezondan 1.2 milyon Euro civarında bir alacağı bulunduğu, ayrıca 200 bin Dolar'lık şampiyonluk primini de henüz almadığı belirlendi. Bonservisini alarak Inter'e gitmeye hazırlanan Melo'nun, İspanya pasaportuna da sahip olması sebebiyle, İtalya'da Avrupa vatandaşı sayıldığı ve kontenjan sorununa takılmayacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal