Gökhan İnler'in menajeriyle birlikte İstanbul'a gelmesi transfer görüşmesi yaptığı iddialarını kuvvetlendirdi.

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Gökhan İnler, İtalyan basınına göre Galatasaray ve Fenerbahçe'yle İstanbul'da transfer görüşmesi yapıyor.

Galatasaray'ın Olcan Adın transerinin ardından rotayı bir kez daha Gökhan İnler'e çevirdiği aktarıldı. Napoli'de forma giyen ve İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan İnler, İstanbul'da gazetecilere yakalanınca "Tatil için geldim" dedi, ancak menajerinin neden yanında olduğunu açıklayamadı.

Cesare Prandelli'nin de orta sahaya düşündüğü isimlerin başında gelen Gökhan İnler için Galatasaray'ın yoğun bir transfer görüşmesi içine girdiği belirtiliyor.

İtalyan basınından Calciomercato sitesi de "Gökhan İnler'in tatil için Türkiye'yi tercih etmesinin asıl nedeni Galatasaray'la yapacağı görüşme" şeklinde bir ifade kullandı ve iddiaları güçlendirdi.

30 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe ile de görüşmeye gelmiş olabileceğinin altı çizilirken Gökhan'ın, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan futbolcuların başında geldiği aktarıldı.

Gökhan İnler geçen sezon 45 maçta 4 gol attı ve 3 de asist yaptı.

Gökhan, İsviçre'nin dört Dünya Kupası maçında da forma giydi ve bu sürede bir asist yapmayı başardı.
Editör: Barış Köksal