Galatasaray, Mancini'nin yerine Mircea Lucescu'yu aramayınca B ve C planlarını devreye sokmak için girişimlere başlayacak.

ADAYLAR ARASINDA İKİ FENERLİ

Sarı kırmızılı kulüpte şu an Brezilya'da bulunan Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw geçtiğimiz sezon İsviçre'nin Basel Takımı'nı çalıştıran Türk asıllı İsviçre vatandaşı Murat Yakın isimleri teknik direktör adayları arasında geçiyor.

İLK TERCİH LÖW

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacağı için sezonun Temmuz ayının başlarında açacak. Yeni teknik direktör bir an önce belirlenmesi ve transfer politikasının yeni teknik direktörün önerileriyle planlanması düşünülüyor. Bu yüzden şu an Alman Milli Takımı ile Dünya Kupası organizasyonunda bulanan Joachim Löw'ün ismi geçmesine karşın şansı az bulunuyor. Ayrıca Löw'ün Dünya Kupası sonrasında nasıl bir karar vereceğini kestirmek güç. Alman Milli takımı eğer başarısız olursa Löw'ün sarı kırmızılı kulübün teklifini kabul etmesi mümkün olabileceği ileri sürülüyor.

LÖW OLMAZSA MURAT YAKIN

Galatasaray'da teknik direktör adayları arasında anılan bir isim ise Murat Yakın. Basel Kulübü'nde teknik direktörlük kariyerinde önemli bir yol olan Murat Yakın'ın, Rus Spartak Moskova ile anlaşmak üzere olduğu haberleri de duyuluyor. Ancak sarı kırmızılı kulüp yöneticilerinin, Murat Yakın'ın Moskova Kulübü ile anlaşmaması durumunda teklifte bulunmaya hazırlandıkları da sızan bilgiler arasında.

Editör: Barış Köksal