Futbolcunun menajeri tarafından sosyal medya hesabında yapılan ve “Hazır mısın Türkiye? Falcao Ocak'ta Türkiye'de” mesajını içeren paylaşım bir kez daha “Galatasaray mı Fenerbahçe mi?” sorusunun sorulmasına yol açtı.

Radamel Falcao Transferi

Galatasaray’ın Monaco’da oynayan futbolcu ile ilgilendiği biliniyordu. Futbolcunun menajeri tarafından sosyal medyada paylaşılan ve Falcao’nun Türkiye’ye geleceğini söyleyen mesaja tepki vermeyen Galatasaray, transferi bitirmek üzere olduğu izlenimini verdi.

Fakat bu arada Falcao ve Fenerbahçe arasında görüşmeler yapıldığı yönündeki iddialar ortaya çıktı. İddiaya göre Sportif Direktör Damien Comolli'nin gizli biçimde yürüttüğü çalışmalar, Fenerbahçe’nin ezeli rakibine çalım atabileceğini düşündürüyor. Akhisar Belediyesi ve Trabzonspor’da oynayan Hugo Rodallega’ya Türkiye’yi sorduğu belirtilen Falcao, sosyal medya hesabından Fenerbahçeli Soldado ve Skrtel'i takip etmeye başlamıştı. Bu durum Falcao’nun Türkiye’ye gelme ihtimalini artıran ama Fenerbahçe’nin de olaya dâhil olduğunu düşündüren bir gelişmeydi.

Radamel Falcao hakkında başka iddialar da bulunuyor. Futbolcunun 2011-2013 arasında oynadığı Atletico Madrid’e yani Monaco’dan önceki kulübüne de dönebileceği belirtiliyor. Şu andaki takımından bonuslarla birlikte yıllık 12 milyon Euro alan Falcao, bu ücretini karşılamakta zorlanmayacak olan eski kulübünü de tercih edebilir. Ücretinin de etkili olduğu bu süreç, oyuncunun daha önceki iki sezonda (2014 – 2015 ve 2015 – 2016)Manchester United ve Chelsea takımlarına kiralanmasına neden olmuştu.

Falcao Türkiye’de mi?

Oyuncunun menajeri yeni yılda Türkiye’ye geleceğini söylese de, transfer hakkında çıkan çok sayıda iddia sonucun net biçimde görülmesini engelliyor. sitesine giderek oyuncu ve onunla ilgili transfer iddiaları ve transfer haberi, takımların durumu ve bahis oranları konularında ayrıntılı bilgiler edinme şansına kavuşabilirsiniz.

Editör: Barış Köksal