Forvet arayışlarını büyük bir titizlikle ve sabırla sürdüren Fenerbahçe için hemen her gün bir iddia ortaya atılıyor. Pato, Damiao, Balotelli, Van Persie, Depay, Drogba, N'Doye, Huntelaar ve hatta Niasse derken, şimdi de Joel Campbell'ın adı sarı-lacivertli kulüple yan yana geldi.

TÜRKLER TAŞ KOYABİLİR

İddianın sahibi ise İspanyol Sky Sport'un futbol uzmanı gazeteci Guillem Balague. Real Sociedad'ın İskoç teknik direktörü David Moyes'in Arsenal'in Kosta Rikalı yıldızını kiralamak istediğini vurgulayan Balague, "Ancak Sociedad'ın önünde güçlü bir rakip var; Fenerbahçe! Türkler Campbell'ın yoluna taş koyabilir" yorumunu yaptı. Balague, Moyes'in Arsenal'in hocası Wenger'le eskiye dayanan dostluğunu kullandığını ama F.Bahçe'nin elindeki mali güç açısından Arsenal'ı daha fazla ikna edici bir teklifle geldiğini yazdı.

'KARAR WENGER'İN'

G.Saray'ın verdiği düşük teklif nedeniyle alamadığı Campbell'ın şu aşamada ya Sociedad'a ya da Fenerbahçe'ye gideceğini savunan ünlü gazeteci, "Arsene Wenger, Moyes'in teklifini mi yoksa Fenerbahçe'ninkini mi kabul edecek, o da bilmiyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: Sabah

Editör: Barış Köksal