Hamza Hamzaoğlu'yla yolları ayıran Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli'yle anlaştı.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mustafa Denizli ile anlaşıldı.

ANLAŞMAYA VARDILAR

Mustafa Denizli, 3.kez Galatasaray'ın başına geçiyor! Sarı-Kırmızılı kulüpte Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra arayışlara giren Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yaptığı görüşmenin ardından tecrübeli hocayla anlaşmaya vardı.

ÖZBEK: BİR İKİ GÜN İÇİNDE SÖZLEŞMEMİZİ İMZALAYACAĞIZ

Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen Denizli ve Başkan Özbek açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "hocamızla el sıkıştık ve bir iki gün içinde detaylandırıp sözleşmemizi imzalayacağız" dedi.

DENİZLİ: ATLETICO MADRID MAÇINA ÇIKMAYACAĞIM

Mustafa Denizli, "Mesleki kariyerimin başlangıcı olan bu camia benden böyle bir görev istediyse bundan onur duyarım. Zor bir göreve başlıyoruz, her görev zordur. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Heyecanımı mazur görün ama bu heyecanımı kaybettiğim zaman bu işi yapmam. 1.5 yıl önce bir teklif daha almıştım Galatasaray'dan ama o dönem olmamıştı. Bu büyük camiada bu güçlü takımda inşallah bütün düşündüklerimizi gerçekleştiririz. Teknik direktörlük kariyerime Galatasaray'da başladım. İnşallah burada da açtığım parantezi kapatacağım.Uğruna her şeyi riske edecek camia Galatasaray camiasıdır. Benden görev istenirse bundan sadece onur duyarım. İnşallah hafta sonunda takımım ve taraftarımızla birlikte olacağım. Fatih hocamız ve Hamza hocamızdan yardım isteyebilirim. Onları arayıp tavsiyelerini alacağım. Şu anda hiçbir çalışma arkadaşım mevcut değil. Bu konuda yardımcı olabilecek 2 tane arkadaşımdan destek isteyebilirim. Atletico Madrid maçına çıkmayacağım." ifadelerini kullandı. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal