Galatasaray ve Atletico Madrid formalarını giydikten sonra Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, sarı-kırmızılı takımın 2-0 mağlup olduğu maçı tribünde izledi. Galatasaray'ın Devler Ligi'ne havlu atması Arda'nın keyfini kaçırdı.

KEYFİ KAÇTI

Sevgilisi Aslıhan Doğan ve kardeşi Okan Turan'la birlikte Atletico Madrid-Galatasaray maçını tribünden takip eden Arda Turan, sarı-kırmızılı takımın mahkum oyunu karşısında memnun olmadı. Eski takımlarının mücadelesinde Galatasaray'ın kazanmasını bekleyen ancak kötü futbol ve mağlubiyet sonrasında Arda Turan'ın keyfi kaçtı.

HASRET GİDERDİ

Türkiye'de yetiştiği ve formasını giydiği Galatasaray ile 4 sezon oynadığı ve La Liga şampiyonluğu yaşadığı Atletico Madrid takımlarının Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izlemeye giden Arda Turan maç sonunda Atletico Madrid soyunma odasına inerek eski takım arkadaşları ile hasret giderdi ve fotoğraf çektirdi. Atletico Madrid takımının Brezilyalı sol beki Filipe Luis instagram hesabından Arda ile Atletico soyunma odasında ki fotoğrafını paylaştı ve "Arkadaşım seni çok özledim" yorumunu yazdı.

"ARDA, CALDERON'A HOŞGELDİN"

atletico Madrid'in kendi resmi twitter hesabından da Arda Turan fotoğrafı paylaşıldı. Arda Turan'ın, İspanyol ekibinin başkanı Cerezo ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Atletico Madrid twitter hesabı "Arda, Calderon'a hoş geldin. Burası her zaman senin evin olacak" tweetini yazdı.

Kaynak:haberler.com

 

Editör: Barış Köksal